Horoscopul săptămânii 26 august-1 septembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei profita de orice moment liber pentru a sta alături de cei dragi. Dacă ai un partener stabil, acesta va fi extrem de fericit să îți petreci mai mult timp cu el. Încearcă să nu îți faci prea multe planuri, ci să te bucuri la maximum de imprevizibil. Dacă ai copii, fă-le pe plac și du-i în locurile unde își doresc!

E nevoie de o mai bună organizare din partea ta dacă vrei să câștigi mai mulți bani. Chiar dacă nu o duci deloc rău la acest capitol, nu ar strica să profiți la maximum de potențialul tău. În loc să muncești haotic și simultan în mai multe proiecte, mai bine te-ai axa pe unul și bun!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să renunți la egoism în această săptămână, cel puțin în ceea ce privește viața ta sentimentală. Fă-i mai mult pe plac partenerului de viașță și dă-i șansa de a avea ultimul cuvânt măcar în public. Este important ca din când în când să îi gâdili orgoliul, astfel te va iubi și mai mult!

Dă-ți silința să faci o treaba cât mai bună la locul de muncă și, deocamdată, e suficient pentru a te menține pe aceeași poziție. Atunci când vei vrea să treci la nivelul următor și să câștigi mai mulți bani, e necesar să te gândești și la rezultate. La finalul acestei săptămâni poți avea șansa de a cunoaște o persoană care îți poate face intrarea într-un domeniu cu totul nou.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atmosfera din cuplu depinde doar de tine. Astrele de sfătuiesc să încerci încă de la începutul acestei săptămâni să lași mai mult de la tine și să îți schimbi modul de comunicare cu partenerul de viață. Vei constata astfel că nu e deloc greu să adopți o atitudine pacifistă și vei fi încântat de rezultate!

Este o săptămână bună pentru investiții. Cu toate acestea, chiar dacă te bucuri de o situație financiară excepțională, nu trebuie să iei decizii impulsive. Decât să arunci cu banii inutil, mai bine ai ajuta pe cineva care chiar are nevoie de ei. Nu spune din start NU actelor de caritate!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să iei legătura în această săptămână cu acele persoane dragi pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. E posibil ca aici să se încadreze și un fost partener de viață, alături de care ai putea avea șansa de a reîncepe o poveste de iubire. Dacă ești liber, fă toate lucrurile care îți trec prin cap, atât timp cât aceasta nu provoacă neplăceri nimănui!

Nu se anunță vești prea plăcute pentru tine în ceea ce privește bani în această săptămână. Se poate ca un eveniment neplăcut, precum furtul sau pierderea portofelului, să îți dea mari bătăi de cap. Astrele îți recomandă mai multă prudență în privința obiectelor personale de valoare!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu îți merge prea bine în dragoste, iar această săptămână îți va aduce confirmarea. E posibil ca o persoană pe care voiai să o cucerești sau un fost partener cu care îți doreai să te împaci să nu răspundă pozitiv la insistențele tale. Ești o persoană orgolioasă în general, dar se pare că ai renunțat când nu trebuia la această trăsătură!

Apar șanse cu totul neașteptate în această săptămână în ceea ce privește situația ta financiară. Cu toate că pentru tine nu sunt atât de importante lucrurile materiale, știi că acestea pot ușura viața atât ție, cât și celor dragi. Dacă poți câștiga mai mult, nu ezita să faci schimbările necesare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta nu va fi ușoară în ceea ce privește viața ta amoroasă. Din fericire, știi la ce să te aștepți și te pregătești oarecum în acest sens. Așteptările mari pe care le ai de la partener se vor întoarce împotriva ta sub formă de suferință tacită. Încearcă să nu te mai consumi din nimicuri, ci să apreciezi viața pe care o ai!

Se pare că lucrurile se vor liniști pentru tine pe plan financiar în această săptămână. Din fericire, primești o sumă considerabilă de bani care te va salva de la a te împrumuta. Cu toate acestea, folosește banii cu cap și axează-te pe investițiile și cheltuielile urgente și prioritare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu duci lipsă de admiratori în această săptămână, însă ai tendința de a exagera puțin cu lăudatul. Astrele îți recomandă să te porți natural, pentru că așa te vei face cel mai mult plăcut. Dacă ai un partener stabil, e posibil ca acesta să îți ceară lucruri pe care nu ești dispus să le oferi. De la acest conflict până la instalarea răcelii între voi nu mai este decât un pas!

Aceste zile vor veni cu mai multe cheltuieli pentru tine, fapt pentru care e necesar să îți organizezi mai bine bugetul. Cu toate acestea, dacă este vorba despre achiziționarea unui cadou, nu lua proasta decizie de a face economie. Este foarte important să îi oferi acelei persoane un lucru pe care și-l dorește, indiferent de prețul acestuia!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni, viața ta sentimentală să interfereze cu cea socială. Dacă e vorba de un partener gelos, astrele te sfătuiesc să iei măsuri de urgență. Nu îi permite celui de lângă tine să îți interzică lucrurile pe care ți le dorești, mai ales dacă acestea nu sunt exagerate. Dacă ești singur, fă tot posibil să intri în acele cercuri în care nu ai avut acees până acum!

Primele zile acestei săptămâni vor veni cu cheltuieli neașteptate, însă, din fericire, ai posibilitatea de a le acoperi. Cu toate acestea, dată fiind gaura pe care ți-o vor produce în buzunar, e necesar să faci economii de acum înainte. Îți place stabilitatea de orice fel, așadar nu îți va fi greu să treci la acțiune!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei observa mai mult decât de obicei defectele partenerului de viață, iar acesta ar putea fi un semnal de alarmă. Fie relația voastră a revenit monotonă, fie ți-ai îndreptat atenția către altcineva, cert este că vei avea un comportament ciudat pe care toată lumea îl va remarca. Înainte de orice, fii sincer cu tine și cu cei din jurul tău!

Traversezi cea mai bună perioadă a ta din punct de vedere profesional și, se pare, că evoluția ta nu se va opri aici. Primești numeroase șanse de afirmare, însă este foarte important să le alegi pe cele care nu îi afectează pe cei care au fost alături de tine încă de la început. Fie că este vorba despre partenerul de viață sau despre compania în care ai crescut, cert este că trebuie să judeci cu sufletul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni să te apropii mai mult decât e cazul de un coleg de serviciu. Înainte de a acționa, informează-te cu privire la statutul său sentimental pentru a nu-i crea neplăceri în relație. Acționează cu prudență față de orice persoană pe care o cunoști de puțin timp, altfel tot tu vei avea de suferit!

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să te ocupi de unele sarcini și obligații pe care le-ai tot amânat în ultimul timp. E posibil să fie vorba despre o călătorie în interes de serviciu sau despre restituirea unui împrumut de care trebuie să scapi într-una dintre aceste zile. Dacă nu o faci nici de această dată, cei din jurul tău te vor cataloga drept o persoană fără cuvânt!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea o săptămână prea bună în ceea ce privește dragostea. Comunicarea dintre tine și partener este una defectuoasă, fapt care provoacă bănuieli de ambele părți. Este foarte important să nu lași loc de interpretări, mai ales dacă relația ta este în stadiul incipient. Dacă ești singur, e necesar să privești oamenii dincolo de aparențe, pentru a-ți putea găsi jumătatea!

E rost de ceva schimbări profesionale pentru tine în această săptămână. E posibil ca energia cu care te-ai întors din concediu să te ajute mai mult decât ai fi crezut în carieră. Primești oferte de joburi noi, dar astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția doar către acelea care îți oferă un salariu mai mare. Nu pleca numai de dragul de a schimba peisajul!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu permite ca între tine și partenerul tău se se instaleze răceala. Indiferent cât de ocupat vei fi în această săptămână, e foarte important să îți faci timp pentru cei dragi. Dacă pleci într-o delegație sau călătorie de afaceri, ai grijă să îți ții la curent apropiații.

Dacă lucrezi în echipă la locul de muncă sau pur și simplu iei decizii financiare împreună cu partenerul de viață, cu siguranță situația ta materială se va îmbunătăți simțitor în viitorul apropiat. De asemenea, este o săptămână bună pentru aprofundarea cunoștințelor și pentru schimburile de experiență. Cu cât știi mai multe, cu atât vei fi mai îndreptățit să ceri mai mult de la alții!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
a