Divorțul - o problemă sau o soluție?

Viața ne poate pune uneori și în fața unor situații nedorite, așa cum este divorțul de persoana care cândva ne-a fost dragă. Divorțul reprezintă actul definitiv de desfacere a căsătoriei.

De ce înșală bărbații? O întrebare mereu de actualitate!

Nu există femeie care să nu își fi pus măcar o singură dată întrebarea: de ce înșală bărbații? Și, din păcate, există și multe femei a căror experiență de viață conține și un astfel de episod neplăcut.

6 motive pentru care încă îl mai vânezi deși ți-e clar că nu este omul potrivit pentru tine

De obicei dragostea este un lucru frumos și simplu, asta dacă persoana de lângă tine este cea potrivită. În realitate, dragostea poate fi complicată, mai ales dacă alergi după o persoană alături de care nu vei avea un viitor.

Care este semnificația orelor și a minutelor în dragoste

Ți s-a întâmplat și ție în adolescență să te uiți emoționată la ceas și să speri că este ora fixă? Numai așa credeai că ai șansa să afli dacă cel care ți-a furat inima te iubește ori nu.

O femeie ar trebui să aibă aceste 6 calități pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea

Te-ai întrebat vreodată de ce unele femei atrag mai mulți bărbați și îi fac să se îndrăgostească nebunește de ele? Frumusețea este importantă, fără doar și poate, dar nu este singurul atu al unei femei.

Lucruri pentru care tu te stresezi și care nu contează deloc pentru iubitul tău

Bărbații, în general, au o reputație proastă când vine vorba de observat chestii, de ascultat sau băgat în seamă detalii. Vă spune o pățită, al cărei iubit nu a observat nimic diferit când a venit acasă toată blondă.

5 motive pentru care bărbații își pierd interesul într-o relație

Fie că este vorba despre moștenirea genetică sau despre influențele din jur, bărbații ajung să își piardă interesul într-o relație atunci când partenerele lor se așteaptă cel mai puțin.

9 semne că ai o relație de calitate

A fi într-o relație nu este deloc ușor. Uneori poți avea parte de clipe fericite și pline de euforie, alteori te poți confrunta cu diferite probleme care îți provoacă tristețe și îți fac viața un chin. Așa cum momentele sunt...

10 semne că încă se mai gândește la fosta iubită

E posibil să fii implicată într-o relație cu un bărbat pe care îl iubești, dar care nu îți împărtășește aceleași sentimente. Te-ai gândit că motivul ar putea fi fosta lui iubită?

Semne subtile că îi e dor de fosta iubită

Când vine vorba de fosta iubire, cu toții ne simțim nostalgici uneori și avem tendința să retrăim momente din timpul relației. Este ușor să pretinzi că o despărțire poate fi ușoară, iar această experiență vine la pachet cu nopți...

Comportamentul care îți strică relația încet, dar sigur: Este prezent în aproape toate cuplurile

Aproape fiecare cuplu trece printr-o perioadă dominată de acest comportament nociv.