Castiga un ghiozdan Helitz pentru copilul tau!

» Vezi castigatorii

Ghiozdanele Herlitz sunt singurele ghiozdane din Romania acreditate si recomandate de Societatea Romana de Pediatrie. Au structura rezistenta atent captusita astfel incat sa asigure ergonomia, distributia presiunii si greutatii in mod egal pe coloana, precum si aerisirea spatelui si a umerilor.

Pozitia ghiozdanului este in intregime reglabila in functie de conformatia copilului - lucru extrem de important. Mentinerea ferma a ghiozdanelor pe spate, lipite de omoplati si reglate in functie de inaltime, este unicul mod de a evita defecte de postura, conform recomandarii medicilor, si o cerinta la care ghiozdanele Herlitz raspund indiferent de model sau situatie. In plus, ghiozdanele Herlitz au o greutate optima asigurand bazele unei cresteri sanatoase.


Modelele Bliss, Loop si Smart se adreseaza celor mai mici scolari si au ca avantaj greutatea redusa, sub 1kg. Cele trei modele nu vor pune presiune inutila pe coloana, datorita subdiviziunilor speciale din interior ce separa cartile si articolele voluminoase de restul rechizitelor si distribuie optim greutatea pe coloana. In plus, Bliss beneficiaza de sistemul ergonomic „ERGO ES² system®“ cu reglaj pe inaltime in 3 trepte, asigurand un plus de confort si flexibilitate in ceea ce priveste ajustarea ghiozdanului.


Pentru cei mici ”mai mari”, modelele Motion,  Flexi si Midi ofera aceleasi avantaje de baza prin ergonomie si compartimentare interioara, dar si capacitate sporita / volum sporit la o greutate de baza ce abia depaseste 1kg. Se poate opta din nou pentru sistemul ergonomic „ERGO ES² system®“ cu reglaj pe inaltime in 3 trepte, prezent pe modelele Flexi, sau se poate alege cel mai performant sistem ergonomic oferit de Herlitz prin ghiozdanele Motion, care dispun de sistemul ergonomic „ergoActive®“cu variabile de reglare aproape infinite, care practic cresc odata cu copilul prin reglarea inaltimii curelei pentru torace, cat si reglarea in doua puncte a baretelor pentru umeri. 

Raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga un ghiozdan ergonomic Herlitz pentru copilul tau!Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cum trebuie sa fie un ghiozdan ca sa protejeze coloana vertebrala a copilului?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;
te-ai dezabonat de la notificari